Despre Bistrița Retail Park

CEL MAI NOU CENTRU COMERCIAL DIN BISTRIȚA

Adresa:

Calea Moldovei 13A, Bistrița

Orar:

Zilnic, de la 10:00 lal 21:00

Contact: închirieri

Carmen Netejoru, 0722 510 000

Un nou centru comercial s-a deschis în centrul orașului Bistrița, cu o ofertă atractivă pentru toți bistrițenii: super-market, articole sportive, mobilă și articole pentru casă, drogherie & farmacie și pet-shop.

Lucrările de construcție la Bistrița Retail Park au fost finalizate de către Element Development în luna mai 2018.

Carrefour a deschis o unitate Carrefour Market, formatul de supermarket al binecunoscutului retailer francez, caracterizat prin rapiditate la case, prospețime și calitate precum și produse sub marca proprie Carrefour.

Decathlon și Sportisimo completează oferta în gama de articole sportive, în timp ce pentru categoria mobilă și articole pentru casă Lem’s, Jysk și Top Shop aduc și ei noutăți pentru bistrițeni.

Tot aici, veți găsi o unitate Zoomania – petshop Zoo Center, un magazin Contakt și puteți urmări cele mai noi producții la Happy Cinema.

Odată cu deschiderea Bistrița Retail Park, pe Calea Moldovei 13, la doar câteva minute de centrul vechi al orașului, zona se transformă într-un nou pol comercial al orașului, cu piață agro-alimentară și magazinele Selgros, Altex și Penny.

Bistrița Retail Park este o investiție a dezvoltatorului imobiliar Element Development, firma înființată de omul de afaceri Ionuț Dumitrescu. Acesta este cunoscut pentru dezvoltarea companiei de consultață Eurisko vândută către CB Richard Ellis, clădirile de birouri HQ Victoriei și The Bridge din București.

OFERTA NOASTRĂ ESTE PENTRU ÎNTREAGA FAMILIE

0%
SUPERMARKET
0%
SHOPPING
0%
SERVICII