Despre Bistrița Retail Park

 

CEL MAI NOU CENTRU COMERCIAL DIN BISTRIȚA

Adresa:

Calea Moldovei 13A, Bistrița

Orar:

Zilnic, de la 10:00 lal 20:00

Contact: închirieri

Carmen Netejoru, 0722 510 000

Un nou centru comercial se deschide în centrul orașului Bistrița, cu o ofertă atractivă pentru toți bistrițenii: super-market, articole sportive, mobilă și articole pentru casă, restaurante, magazin de jucării, drogherie & farmacie, casă de schimb valutar, pet-shop și sălă de jocuri de noroc.

Element Development a finalizat în luna mai lucrările de construcție la Bistrița Retail Park. Brandurile vor deschide magazinele în următoarea perioadă, pe măsură ce se vor finaliza lucrările de amenajare.

Carrefour deschide o unitate Carrefour Market, formatul de supermarket al binecunoscutului retailer francez, caracterizat prin rapiditate la case, prospețime și calitate precum și produse sub marca proprie Carrefour.

Decathlon și Sportisimo completează oferta în gama de articole sportive, în timp ce pentru categoria mobilă și articole pentru casă Lem’s, Jysk și Top Shop aduc și ei noutăți pentru bistrițeni.

În zona de food-court vor opera restaurantele Churreria Julia, Noodle Pack, Salad Box și Spartan, Dinoland va deschide un magazin de jucării, Help Net o nouă unitate, Zoomania un petshop Zoo Center iar Metropolis o sală de jocuri de noroc.

Odată cu deschiderea Bistrița Retail Park, pe Calea Moldovei 13, la doar câteva minute de centrul vechi al orașului, zona se transformă în noul pol comercial al orașului, cu piață agro-alimentară și magazinele Selgros, Altex și Penny.

Bistrița Retail Park este o investiție a dezvoltatorului imobiliar Element Development, firma înființată de omul de afaceri Ionuț Dumitrescu. Acesta este cunoscut pentru dezvoltarea companiei de consultață Eurisko vândută către CB Richard Ellis, clădirile de birouri HQ Victoriei și The Bridge din București.

OFERTA NOASTRĂ ESTE PENTRU ÎNTREAGA FAMILIE

0%
SUPERMARKET
0%
RESTAURANTE
0%
SHOPPING
0%
SERVICII
0%
DISTRACȚIE