Cum poți face sport de acasă

Cum poți face sport de acasă

Știai că poți obține un antrenament la fel de potrivit pentru corpul tău ca la sală, din incinta propriei locuințe? Iată trei exerciții care se pot face de acasă. Durata? Ar trebui să fie de minim 30 de minute, o dată la două zile.

Sari coarda!

Coarda te ajută să te menții în formă – iar un antrenament complet solicită partea inferioară a corpului și ajută la tonifierea mușchilor abdominali, a brațelor și a umerilor. Începe cu cinci minute de sărituri și crește, pe măsură ce te simți pregătită.

Bicicleta de apartament

Pedelarea te ajută să ai un nivel mai bun de anduranță! Totodată, printr-un astfel de exercițu îți fortifici mușchii, fără a-ți afecta articulațiile și arzi grăsimile. Reglează-ți o poziție optimă, pentru a nu-ți afecta mușchii lombari și începe cu o tură de minim 10 minute.

Mingea de gimnastică

Cu o minge de gymnastică îți poți sculpta musculatura! Mingea este eficientă și te ajută să obții un abdomen plat. Totodată, contribuie la întărirea coapselor și a mușchilor fesieri.

Și cum pentru orice ne-am propus să facem , există deja o aplicație în Google Play care să ne ușureze munca. Iar atunci când vine vorba de aplicații care să ne miște de pe canapea și să ne motiveze să ne schimbăm obiceiurile nesănătoase, lista este nesfârșită. Iată câteva aplicații de workout pe care le-am testat și care ne promit că ne ajută să ne menținem în formă.

Aplicația 7 minute Workout, disponibilă gratuit atât pentru deviceurile pe Android cât și pentru cele pe iOS vine cu o serie de exerciții eficiente, care, pe baza unor studii solide, s-a dovedit benefice organismului nostru. Aplicația cronometrează turele de exerciții și ne ajută să ne organizăm antrenamentele pe zile.

MyFitnessPal este o aplicație care te ajută să contorizezi caloriile consumate, într-o planificare inteligentă a exercițiilor fizice, cu scopul de a arde numărul lor. Aplicația este disponibilă gratuit pentru iPhone și Android și se conectează cu aplicații și accesorii precum Endomondo, Runtastic, FitBit, Withings, Jawbone UP sau Apple Watch.

C25K Couch to 5K, disponibilă disponibilă atât în variantă gratuită cât și premium este o aplicație numai bună pentru aceia dintre noi care nu avem mari tangențe cu sportul, dar vrem să avem un program de exerciții potrivit stării noastre fizice și efortului obișnuit. În C25K Couch ne putem face și propriul playlist cu muzică pentru alergat.

Echipament:

Bustieră Nike, Decathlon, Dama: https://www.decathlon.ro/bustiera-nike-pro-dama-id_8586644.html

Colanți Nike, Decathlon, Dama: https://www.decathlon.ro/colanti-7-8-fitness-nike-dama-id_8586645.html

Coardă, Sportisimo: https://www.sportisimo.ro/aress-gymnastics/coarda-de-sarit-clasica/47821/

Bicicletă de fitness, Decathlon: https://www.decathlon.ro/bicicleta-apartament-bike-120-id_8529458.html

Adidași, Sportisimo: https://www.sportisimo.ro/adidas/ligra-6/280863/

Minge de gimnastică: https://www.decathlon.ro/swiss-ball-anti-explozie-m-id_8381579.html

Leave a Reply

Your email address will not be published.