OFERTĂ VARIATĂ ÎN FOOD COURT: ROMÂNESC, GRECESC, SPANIOL ȘI ASIATIC

OFERTĂ VARIATĂ ÎN FOOD COURT: ROMÂNESC, GRECESC, SPANIOL ȘI ASIATIC

La Bistrița Retail Park beneficiezi de o ofertă variată în zona de food-court cu meniuri din diverse zone: binecunoscutele salate Salad Box, preparatele grecești de la Spartan, specialitățile spaniole de la Churreria Julia precum și cele asiatice de la Noodle Pack.

Prima churrerie se deschide la Bistrița Retail Park cu numeroase preparate cum ar fi faimoasa tortilla din cartofi , tapas-ul cu jamon și brânzeturi sau minunatele delicatese de gogoși spaniole , așa numitul “churros” servit în diverse combinații de sosuri ispititoare.

Lanțul de restaurante Noodle Pack este un concept unic în România, bazat exclusiv pe rețetele de Noodle din grâu sau orez. Fie că vorbim despre Noodle (de grâu, orez sau mixt), cu o largă varietate de alegeri cum ar fi Vită, Creveți, Pui Shanghai, Crispy sau Somon, sau despre supe (dulce acrișoară, picantă de pui și mixtă), produsele Noodle Pack reușesc de fiecare dată să surprindă plăcut prin aromele asiatice autentice, în același timp, adaptate gusturilor europene.

Salad Box s-a născut din dorința de a promova un stil de viață sănătos și de a oferi o alternativă mâncării de tip fast-food. Meniul constă în salate preparate la fața locului din ingrediente proaspete, dar și supe cremă, deserturi sanătoase și delicioase, fresh-uri și limonade. Preparate într-un timp foarte scurt, salatele pot fi consumate fie în food-court, fie în orice alt loc, datorită cutiei foarte practice marca Salad Box.

Spartan îți aduce mai aproape deliciile Greciei Antice, atât de apreciate de toți cei care sunt în căutarea unei experiențe culinare unice! Restauranul Spartan este un concept original care îţi oferă rețete grecești reinterpretate printr-un mix de elemente culinare esențiale ale Greciei cu alte secrete ale bucătăriilor mediteraneene. La Spartan te aşteptăm cu preparate și sosuri fenomenale, care respectă propria rețetă și viziune, carne frăgezită în mirodenii și pită coaptă pe vatră, toate realizate doar cu cele mai proaspete ingrediente autohtone.

Pentru programul și datele de deschidere ale fiecărui restaurant, te rugam să consulți secțiunea RESTAURANTE.

Leave a Reply

Your email address will not be published.